محل تبلیغات شما

لازانیا
200 گرم خامه ترش (مارک کاله تو بازار هست)
1 بسته لازانیا (500 گرم)
1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
4 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده⠀
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
250 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
4گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
1/2 فنجان سس کچاپ
1/2 فنجان عصاره گوشت(اختیاری)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
چند برگ ریحان خرد شده برای تزیین
.

طرز تهیه:
ابتدا یه ظرف روی حرارت متوسط بزارید روغن بریزید سپس پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید و گوشت را بریزید و تفت دهید سپس گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و اینجا میتونید آب گوشت اضافه کنید(اختیاری) فلفل،نمک و ادویه هم بزنید سپس بگذارید چند دقیقه روی اجاق بمونه تا سس غلیظ بشود میتونید یه کم ریحان خرد شده هم اضافه کنید به مواد،سپس پوره سیب زمینی را با خامه،نمک و فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید،ظرف مورد نظر را آماده کنید و لایه به لایه مواد رو توی ظرف بگذارید،یک لایه از مواد گوشت کف ظرف بگذارید سپس لازانیا دوباره مواد ،سپس پنیر موزارلا و پوره رو بگذارید و همینجوری لایه به لایه مواد رو اضافه کنید و در آخر پنیر پارمسان را روی لازانیا بپاشید و برای حدود 40 دقیقه و تا زمانی که روی لازانیا طلایی بشود در فر قرار دهید ،سپس از فر خارج کنید و با ریحان خرده شده تزیین و سرو کنید،نوش جان

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی

طرز تهیه استیک مرغ

گوشت ,لازانیا ,لایه ,خرد ,پنیر ,مواد ,کنید و ,اضافه کنید ,قاشق غذاخوری ,لایه مواد ,مواد رو

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هشت سال دفاع مقدس گروه آمادگی دفاعی ناحیه یک کرمانشاه